Struktura kupaca pilula za povećanje penisa

Sildenafil citrat, ili pilula za potenciju, je lek koji se koristi za tretiranje erektilne disfunkcije i pulmonalne arterijske hipertenzije. Međutim, vremenom, upotreba ovakvih pilula orijentisala se pravashodno na tretiranje impotencije. Lek funkcioniše tako što povećava protok krvi u penis tokom seksualne interakcije, i ima tendenciju da izazove erekciju.

Erektilna disfunkcija (ED) kod muškaraca jeste nemogućnost postizanja i održavanja erekcije dovoljne da pruži zadovoljavajući nivo seksualnog odnosa. Disfunkcija može biti minimalna, umerena i kompletna, a jedno od rešenja ovog problema jeste kupovina pilula poput ProSize-a.

Ko su korisnici ProSize-a, i zašto kupuju?

viagra kupci

U konzumente ProSizea, spadaju prvenstveno muškarci, između 34-65 godina starosti (kao što svedoči analiza strukture kupaca ProSize pilula dalje u tekstu), ali nije retkost da se među korisnicima nađu i mlađi, odnosno stariji muškarci. Kao što postoje različiti uzroci impotencije, različiti su i motivi koji stimulišu korisnike na uzimanje ovih pilula.

Muškarci sa 45 i stariji

prosize kupuju svi

Kod zdravih muškaraca, seksualni nagon traje čitavog života, pa prema mišljenju stručnjaka, starost ne bi trebalo da bude razlog nepostizanja erekcije. Prema tome, pripadnici pete ili šeste dekade, odnosno oni iz kategorije 45 plus, posežu za ProSizeom usled nekog organskog oboljenja, najčešće zbog dijabetesa, oboljenja krvih sudova i prostate, odnosno kada se povećava rizik od određenih bolesti.

Stoga je česta zabluda da je zapravo starost ta koja sprečava muškarce u realizaciji seksualnog čina. Stariji muškarci koji se odluče da koriste ovakve pilule su oni kod kojih postoji seksualna želja, ali performans je taj koji predstavlja problem.

Postoji i razlika između onih kod kojih se problem sa erekcijom javlja iznenada, u određenoj situaciji i takav problem je uglavnom emotivan. Malo je verovatno da će ti muškarci odabrati da koriste većinu ovakvih pilula, zbog opšte poznate činjenica da ova pilula pomaže u postizanju erekcije a ne sticanju seksualne želje i nagona, za razliku od ProSize pilula koje i podstiču seksualnu želju i energiju. Stres, frustracije koje dovode do prekomernog konzumiranje alkohola, cigareta i raznih medikamenata poput antidepresiva zbog nekog oblika depresije, takođe se smatraju velikim problemom kada je reč o impotenciji.

Tada će se problem sa erekcijom javljati učestalije, a ukoliko dođe do nekog od gore pomenutih oboljenja, postizanje erekcije će najverovatnije biti nemoguće. Muškarci iz ove kategorije se tada, najčešće oslanjaju na ProSize.

Sa druge strane, postoje i oni koji nemaju nikakav fizički problem, već problem sa samopouzdanjem i strahom da neće uspeti da zadovolje, najčešće, mlađu partnerku, te koriste ProSize kako bi se prikazali u najboljem svetlu i pokazali da su i dalje u punoj snazi bez obzira na godine. A ko ih može kriviti? O ovoj temi, ili bolje rečeno fenomenu takozvane „krize srednjih godina“ sigurno postoje brojni blogovi i novinski članci kojima povređene žene  hrane sujetu. Ni njih niko ne može kriviti.

Ono što je zanimljivo i što se može zaključiti iz raznih istraživanja jeste da status, i nivo uspešnosti muškarca gotovo nikad ne igra ulogu kada dođe do odluke da li će „isprobati“ pilulu kao što je ProSize. Tome svedoči i priznanje da je pilule za potenciju probao jednan od najboljih koji su ikada igrali fudbal, sam Ronaldo. Ako je nešto dobro poznato, to je kakva reputacija prati poznate fudbalere. Neprikosnovena.

Momci i oni malo ozbiljniji

sexy prosize

U ovu kategoriju spadaju muškarci između 25-34 godina. Bez obzira na mladost, i muškarci iz ove grupacije se javljaju kao korisnici proizvoda poput ProSize. Kao i kod starije gospode, i kod njih postoje različiti razlozi koji ih motivišu na uzimanje „podizača“.

Erektilna disfunkcija kod mlađih muškaraca, može biti povezana sa nekim organskim oboljenjem kao kod starijih, ali češća je ona izazvana psihičkim problemima.

Oni se javljaju, kada mladić, nakon dva ili tri neuspeha razvije strah od seksualnih aktivnosti, a zabrinutost i uplašenost dodatno otežavaju postizanje erekcije. Suočeni sa mišlju da će im se ovako nešto konstantno dešavati, i u želji da izbegnu „sramotu“ i neprijatnost, vrlo je verovatno da će se opredeliti za magičnu tabletu.

Veliki postotak muškaraca koji pripadaju ovoj ciljnog grupi, ove pilule uzima iz čiste radoznalosti, svoje ili partnerkine. Činjenica da će se njihova izdržljivost i trajanje samog čina produžiti do nekoliko sati, naravno u zavisnosti od želje za istim, prouzrokuje adrenalinski udar, i samim tim povećava verovatnoću za isprobavanjem. Oni uglavnom uzimaju pola, ili čak samo četvrt tablete.

Takođe, u uzimanju ProSize pilula prednjače i oni skloni seksualnom eksperimentisanju, i ispunjavanju svojih fantazija, poput „trojke“ o kojoj većina muškaraca sanja.

Pilule za potenciju pozitivno utiču i na žene svih dobi

girl-254708_640

Istraživanje rađeno u Novom Meksiku i Teksasu 1998. Godine pokazalo je da pilule za potenciju pozitivno deluje i na žene.

Naime, lek je testiran na ženama, od 20-60 godina starosti, koje su usled korišćenja antidepresiva i lekova iz tog spektra razvile seksualnu disfunkciju, koju karakteriše odloženi ili potpuni izostanak orgazma, kao i bol pri seksualnom odnosu. Prvobitno su im prepisane male doze sildenafil citrata, koje bi uzimale sat vremena pre odnosa. Zatim su doze blago povećavane, u slučaju da nije bilo nikakvih efekata.

Nakon izvesnog vremena, kod testiranih žena, seksualna želja se povratila. Ono što se još pokazalo kao napredak jeste povećana osetljivost klitorisa i povećana vlažnost vagine, prestanak bola tokom odnosa, i doživljavanje orgazma.

Struktura konzumenata ProSize pilula

prosize narucivanje

Kao što slika ispod prikazuje, kupci ProSize pilula za povećanje penisa su šaroliki, bar što se tiče godina. U pravu ste ako ste pomislili da je većina kupaca starije od 45 godina, međutim oni predstavljaju tek trećinu svih kupaca. Muškarci između 35 i 44 godina čine skoro 25% strukture konzumenata ProSizea, dok je skoro identičan procenat muškarac starosti između 25 i 34 godine koji su naše stalne mušterije. Neznatno manji procenat predstavljaju muškarci između 18 i 24 godine starosti, koji čine nešto ispod 20% svih kupaca ProSize pilula koje pomažu pri trajnom rastu veličine penisa.

kupci prosize pilula

Takođe je zanimljivo istaći da je na svakih 100 kupaca ProSize pilula po dve žene.

Poenta kao nuspojava

Ako se nešto može zaključiti iz svega pomenutog, a valjalo bi poentirati, to je da korisnik ProSize nema određeni broj godina, status, pa čak ni određeni pol. On može biti sredovečni Pera pekar, Steva direktor fabrike, mladić u usponu ili Dragana, domaćica zaglavljena u kolotečini svakodnevnice.

Još jedna činjenica koja govori o tome da korisnik pilula kao što je i ProSize, može postati svako jeste to da kada je lek pušten u prodaju, reklamna kampanja je bila vrlo ozbiljna, nuđena starijoj populaciji edukativnim glasom senatora Boba Dojla. Kasnije je reklama snimljena sa mladićima u trkačkim automobilima koji gledaoce pozivaju da “startuju svoje mašine”. A ako je pak korisnik žena, odnosno pol koji nema penis, dovoljno je da bude „woman with balls“.

Muškarci, kao većinski korisnici ProSize, i sličnih lekova, će to sigurno uraditi zbog svog „ponosa“.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *