Impotencija

Prosize - kako povecati penis

Tablete za potenciju

Tablete za potenciju pomažu svim muškarcima koji iz bilo kog razloga pate od impotencije i žele da se od impotencije izleče.

Prosize za potenciju

Prema svim kriterijumima Prosize predstavlja najjaču biljnu formulu za potenciju na tržištu. Biljke za potenciju koje se nalaze u Prosize-u omogućavaju bržu, jaču i dugotrajniju erekciju, kao i vizuelno veći penis u erekciji zahvaljujući pojačanom dotoku krvi do polnog organa tokom seksualnog uzbuđenja.

Impotencija i kako je lečiti?

Česta ili trajna nemogućnost da se postigne ili održi erekcija za uspešan seksualni čin naziva se impotencija ili erektivna disfunkcija. Impotencija može da se pojavi u bilo kojoj starosnoj dobi ali je češća kod muškaraca starijih od 65 godina. Od različitih oblika impotencije pati preko 30 miliona muškaraca samo u Americi.

Da li je impotencija nužan deo starosti?

Impotencija ne mora biti obavezan deo starenja. Istina je da muškarcu, kako stari, treba više stimulacije da bi postigao erekciju, kao i oduža pauza između erekcija. Međutim, stariji ljudi bi isto tako trebalo da budu u stanju da postignu erekciju i vode ljubav.

Šta izaziva impotenciju?

Pored navedenih uzroka u okviru sa strane, sledeći medicinski problemi mogu takođe izazvati impotenciju:

 1. diabetes
 2. hipertenzija
 3. ateroskleroza

Ako ne održavate normalan nivo šećera i krvnog pritiska možete razviti impotenciju. Ponekad je disbalans hormona uzrok pojave nekog nivoa impotencije. Neki lekovi isto tako predstavljaju faktor rizika. Pušenje i prekomerno korišćenje alkohola su vrlo čest uzrok erektivne disfunkcije.

Problemi u emotivnoj vezi sa partnerkom mogu takođe biti faktor „iz senke“ koji ugrožava potenciju kod muškarca. Zato je neophodno razvijanje poverenja i stabilne emotivne veze koja će omogućiti da, uz podršku voljene osobe, prebrodite problem ukoliko postoji. Ukoliko je problem kompleksniji poželjno je posetiti psihologa ili drugo stručno lice.

Fizički uzroci impotencije:
 • zloupotreba alkohola i duvana
 • masnoća
 • povrede mozga i kičmene moždine
 • poremećaj hormonalnih nivoa
 • otkazivanje jetre i bubrega
 • Multipleks skleroza
 • Parkinsonova bolest
 • Terapija zračenjem u predelu testisa
 • Srčani udar
 • Neki hirurški zahvati na prostati i bešici

Kako da budete sigurni da patite od impotencije?

Ukoliko imate problema da postignete ili održite erekciju u više od 25% slučajeva potrebno je da se obratite urologu koji će uraditi nophodne pretrage i ustanoviti da li se radi o fiziološkim uzorcima impotencije. Ukoliko uzroci nisu usled mehaničkih oštećenja penisa ili organske prirode potrebno je obratiti se psihologu.

Kako se impotencija leči?

Lečenje impotencije zavisi od toga šta ju je izazvalo. Pošto konsultujete doktora i ustanovite medicinske probleme i uzroke impotencije mogu vam prepisati određenu terapiju i korišćenje lekova za tretiranje erektivne disfunkcije. Ovi lekovi imaju trenutno dejstvo ali i brojne kontraindikacije. Neki od njih su posebno opasni za srčane bolesnike. Kod težih oblika impotencije potrebne su inekcije u tkivo penisa, ugradnja implantata ili korišćenje vakuum aparata.

Najbolje rešenje je prevencija oboljenja koja mogu uzokovati impotenciju kroz vođenje zdravog i samosvesnog životnog stila. Pročitajte detaljnije

Kako ProSize pomaže?

ProSize kapsule su potpuno prirodne, sastavljene od najkvalitetnijih ekstrakata biljaka koje blagotvorno deluju na Vaš nervni, endokrini, kardio-vaskularni i reproduktivni sistem. ProSize kapsule vremenom povećavaju seksualnu želju, ubrzavaju mikro-cirkulaciju, dovode više kiseonika u krvotok polnog organa i time obezbeđuju veću prokrvljenost penisa tokom erekcije i samim tim vizuelno čvršći i veći polni organ tokom seksualnog uzbuđenja.

ProSize nema neželjena dejstva što ga čini najadekvatnijom prirodnom zamenom za lekove koji se koriste u tretiranju impotencije, a koji mogu imati brojne kontraindikacije i neželjena dejstva.