Povećanje penisa

Prosize - kako povecati penis

ProSize Vam omogućava trajno povećanje penisa!

Penis se sastoji iz dva dela – tela i glave. U telu penisa se nalaze dve paralelne komore od sunđerastog tkiva koje se nazivaju Corpora cavernosa. On su najodgovornije za erekciju. Ispod njih se nalazi još jedna komora, Corpus spongiosum, kroz koju prolazi uretra koja nosi seme i mokraću.

Corpora cavernosa je sačinjena od malih arterija i vena, glatkih mišićnih vlakana i praznih šupljina. Komore su obmotane tankim tkivom (Tunica albuginea).

Kada se seksualno uzbudite, nervni signali uzrokuju opuštanje mišićnih vlakana u komorama penisa i proširivanje arterija. Ovo dozvoljava pojačan dotok krvi koji ispunjava šupljine unutar komora u penisu.

Pojačan pritisak od dodatne krvi čini da tkivo oko komora pritiska vene koje inače odvode krv iz penisa. To zadržava krv u penisu. Kako više krvi dotiče tako se penis povećava i ukrućuje i dostiže erekciju.Prosize dodatno pojačava količinu krvi koja dolazi u penis tokom uzbuđenja čime se dobija na jačini i trajanju erekcije, kao i veličini penisa tokom erekcije!

Kada seksualno uzbuđenje prođe, glatki mišići se ponovo skupljaju, skidaju pritisak sa vena i omogućavaju krvi da odtiče iz penisa koji se potom vraća u opušteno stanje.

Veličina penisa

Za veliku većinu muškaraca veličina njihovog penisa predstavlja osetljivo pitanje. Malo je onih koji, ako su iskreni, ne bi rekli da bi želeli da imaju veći polni organ.

Iako mnoge studije pokazuju da veličina penisa (osim u ekstremnim slučajevima) nema uticaja na zadovoljenje žene u fiziološkom smislu (Masters and Johnson 1966, 1970) jer se vagina prilagođava svakoj veličini penisa, neka istraživanja predlažu da veći obim penisa može biti prijatniji za ženu jer vrši jače senzacije na zidu vagine i dodatno stimuliše klitoris.

U psihološkom smislu, veličina penisa može imati veliku ulogu i za žene, a naročito za muškarce. Veliki polni organ vizuelno uzbuđuje neke žene i ostavlja jači utisak muževnosti. Mada su ženama bitniji emotivni aspekti veze, verovatno se većina njih ne bi protivila ni da njihov muškarac ima veći penis.

Psihološki momenat je naročito bitan za muškarce jer im sigurnost u veličinu i čvrstinu njihovog penisa daje veliko samopuzdanje. Nesigurnost u veličinu penisa kod muškarca može voditi u neke oblike psihološke impotencije.

TABELA VELIČINA penisa u erekciji
Vrlo mali Ispod 12 cm
Mali Od 12 do 15 cm
Prosečan Od 15 do 18 cm
Veliki Od 18 do 20 cm
Ogroman Preko 20 cm

Prosečan obim penisa u erekciji je oko 12 cm.

Povećanje penisa sa ProSize tabletama

ProSize kapsule vremenom povećavaju seksualnu želju, ubrzavaju mikro-cirkulaciju, dovode više krvi do polnog organa tokom seksualnog uzbuđenja, obezbeđuju veću prokrvljenost penisa tokom erekcije i samim tim čvršći i vizuelno veći polni organ.

Ukoliko koristite i vežbe koje su deo ProSize programa možete efektno povećati penis u dužini i obimu do 20%!!