Najčešća pitanja?

Prosize - kako povecati penis

Šta je ProSize?

ProSize je idealan dijetetski suplement za modernog muškarca. Savremeni tempo života ostavlja nepovoljne posledice na muške seksualne sposobnosti. ProSize program obuhvata dve komponente :

  • Potpuno prirodne kapsule kapsule koje vremenom pojačavaju seksualnu želju i energiju, poboljšavaju cirkulaciju u predelu genitalija i time omogućavaju brze, čvrste i dugotrajne erekcije, kao i vizuelno veći penis tokom erekcije.
  • Sistem vežbi za povećanje penisa koje vremenom povećavaju penis u dužini i obimu, olakšavajući i ubrzavajući dejstvo ProSize kapsula ukoliko je cilj korišćenja povećanje polnog organa.

Sveobuhvatnost i naprednost ProSize programa čini ga liderom na polju pomoći rešavanja problema impotencije i seksualne funkcije na prirodan način.

Koliko povećanje penisa mogu da očekujem?

Rezultati u povećanju penisa su individualni i zavise od zdravstvenog statusa pojedinca i nivoa problema zbog kojeg se koristi ProSize. Ukoliko osoba pati od potpune ili delimične impotencije potrebno je ProSize kapsule koristiti minimum dva meseca (dve kapsule dnevno), a osobe koje samo žele da poboljšaju seksualne performanse već posle nedelju dana upotrebe ProSize kapsula osete pojačanu seksualnu želju i jaču erekciju.

Osobe koje žele da povećaju penis već posle mesec dana praktikovanja ProSize programa mogu da očekuju vidljivo povećanje penisa u opuštenom stanju, a nakon dva meseca značajno povećanje penisa u dužini i obimu tokom erekcije.

Za efektno povećanje polnog organa neophodno je koristiti ProSize program makar tri do šest meseci, što može dovesti do povećanja polnog organa čak za neverovatnih 20%!

Ukoliko želite i da povećate količinu ejakulata i nivo seksualne energije poželjno je kombinovati ProSize sa preparatom PeruvianMaca (DynamicDuo® total sexual energy pack).

Koliko dugo treba da koristim ProSize?

Preporučujemo korišćenje ProSize programa za povećanje penisa minimum tri meseca radi postizanja efektnih rezultata. Kod nekih ljudi efekti se postižu brže a kod nekih je potrebna upornija primena. Delovanje ProSize zavisi od metabolizma, navika u ishrani, ukupnog zdravstvenog stanja, genetike itd. U svakom slučaju efekti ne izostaju!

ProSize kapsule mogu da se koriste neograničeno dugo kao redovan dodatak ishrani jer su potpuno prirodne bez poznatih kontraindikacija i neželjenih efekata ukoliko se pridržavate uputstva za primenu.

Koliko kapsula treba da uzimam dnevno?

Preporučuje se konzumiranje jedne do dve kapsule dnevno, a ukoliko kombinujete ProSize sa PeruvianMaca radi boljih rezultata na polju pojačavanja libida i plodnosti, mogu se naizmenično piti do dve kapsule ova dva preparata (jedan dan ProSize, drugi dan PeruvianMaca) ili svaki dan do dve kapsule oba preparata ukoliko želite da ubrzate delovanje.