Veličina penisa

Prosize - kako povecati penis

O penisu ...

Penis se sastoji od tri erektilna tkiva i njihovih omotača. Gornja erektilna tela desno i levo su kavernozna tela (corpora cavernosa penis), donje erektilno telo je neparno-sunđerasto (corpus spongiosum penis), kroz koje prolazi uretra. Unutrašnjost kavernoznih tela podeljena je na veći broj šupljina (cavernae corporum cavernosum), koje se tokom seksualnog uzbuđenja ispune krvlju, čineći penis ukrućenim (erektilnim) i spremnim za polni odnos. Veličina penisa zavisi od količine krvi koja stiže do šupljina kavernoznih tela i tu se zadržava, kao i sposobnosti ovih komora da prime što veću količinu krvi. Kako se kavernozna tela uvećavaju tako pritiskaju vene i time se sprečava odlaženje krvi iz penisa i omogućava opstajanje erekcije. Kapacitet šupljina kavernoznih tela da se napuni krvlju tokom seksualnog uzbuđenja određuje veličinu i čvrstinu penisa tokom erekcije. Ova funkcija može da opadne tokom godina zbog slabljenja glatke muskulature kako u zidu arterija tako i u zidu šupljina kavernoznih tela.

Prosize - kako povecati penis

ProSize kapsule vremenom obezbeđuju jaču prokrvljenost penisa tokom erekcije i samim tim čvršći i vizualno veći polni organ tokom seksualnog uzbuđenja. Tokom vremena, upotreba ProSize tableta može doprineti povećanju u brzini i količini dotoka krvi u penisa što izaziva maksimalno proširivanje ovih komora i samim tim vizuelno veći penis tokom erekcije.

Sa ProSize-om povećanje penisa je sada realnost!

Uz svaku kutiju ProSize tableta dobijate besplatan priručnik sa vežbama za povećanje penisa koje, uz upotrebu ProSize tableta, mogu povećati Vaš penis u dužni i obimu do 20%! Ove vežbe, koje su bile tajna većine najpoznatijih uspešnih ljubavnika sveta, uz pravilno i redovno upražnjavanje povećavaju veličinu i kapacitet tkiva penisa tako da on izgleda veći i u opuštenom stanju!

Naručivanjem revolucionarnog ProSize programa dobijate:
  • 100% prirodne ProSize kapsule koje sadrže potetnu formulu najkvalitetnijih egzotičnih i drugih biljaka
  • vežbe za povećanje penisa u vidu priručnika koji dobijate besplatno uz naručenu kutiju ProSize tableta