Sastav

Prosize - kako povecati penis

ISO 9001: 2000 i HACCP

ProSize kapsule su proizvedene po ISO standardu što podrazumeva upotrebu najkvalitetnijih sirovina, primenu najsavremenijih tehnoloških procesa i opreme kao i strogu kontrolu proizvoda u svim segmentima proizvodnje. Poštovanjem ovog sistema ProSize ispunjava najviše svetske standarde u proizvodnji suplemenata.

ProSize prati savremeni trend u proizvodnji dijetetskih proizvoda jer u bliskoj budućnosti proizvodima koji nisu u okviru ISO 9001: 2000 i HACCP sistema kvaliteta biće onemogućen promet i plasman.

Sastav

ProSize kapsule se sastoje od potentne kombinacije biljaka koje se vekovima koriste kao prirodni afrodizijaci, lekovi za impotenciju i promoteri dobre cirkulacije. ProSize kapsule su 100% prirodne, ne sadrže veštačke aditive i ne predstavljaju nikakav rizik po Vaše zdravlje ukoliko se pridržavate uputstva za primenu. U ProSize kapsule dospevaju isključivo najkvalitetniji koncentrati i ekstrakti biljaka dostupni na tržištu.

U sastav ProSize kapsulama, između ostalog, ulaze koncentrati i ekstrakti sledećih biljaka:

Muira Puama Muira Puama drvo (Ptychotepalum Olacoides) raste u kišnim šumama Brazila. Deo drveta koji se koristi jesu kora i koren. Pravo značenje Muira Puama je „drvo potencije“. Neki muškarci u Brazilu ga koriste tako što ga utrljavaju u genitalije kako bi pojačali erekciju. Muira Puama pomaže kod manjka seksualne želje i teškoće da se održi erekcija. Ova biljka se koristi u cilju obnavljanja seksualne energije i lečenja genitalnih slabosti, a poznato je i da dugoročno popravlja raspoloženje.
Katuaba

Katuaba ima dugu istoriju u biljnoj medicini kao lek koji pojačava seksualnu funkciju. Tupi indijanci u Brazilu su prvi otkrili kvalitete ove biljke i tokom proteklih vekova opevali su u mnogim narodnim pesmama njena čuda. Katuaba stimuliše centralni nervni sistem i ima svojstva afrodizijaka. Izuzetan kvalitet Katuaba biljke pokazuje se naročito na polju lečenja funkcionalne impotencije muških genitalnih organa.

Ginseng

Ginseng znači "čovečiji koren" i reputacija ove biljke verovatno dolazi od njene sličnosti ljudskom telu. Oduvek je visoko cenjena u većini starih naroda. Koristi se u borbi protiv impotencije i prevremene ejakulacije. Ginseng pomaže kod normalizacije krvnog pritiska i u isto vreme podmlađuje i revitalizuje čitavo telo. Blagotvorno dejstvo Ginsenga se vekovima koristi u tradicionalnim medicinama Kine, Tibeta, Koreje i Indije.

Koren džindžera

Koren džindžera, zbog sastojka džindžerola koji je sličan kapsaicinu, ima antiinflatorno dejstvo, smanjuje bolove i poboljšava perifernu cirkulaciju, potencijalno omogućavajući i bolju prokrvljenost polnog organa.

Zeleni čaj Zeleni čaj se kao napitak od davnina koristi u Kini i Japanu. Njegova korisna dejstva na ljudski organizam se ogledaju u tome što ima antioksidativna dejstva, podržava zdravlje kardio-vaskularnog sistema i pomaže kod smanjenja prekomerne telesne težine.