kako leciti impotenciju

Neobavezan seks ili ozbiljna veza?

 

Svaka dama, ali i muškarac je sigurno jednom iskusio seks na jedno veče, ili neobaveznu kombinaciju koja se svodi na seks. Ukoliko i nije, sigurno ima nekakav stav o toj ideji. Oni koji su to iskusili, reći će da su takozvane „kres varijante“ mnogo jednostavnije i praktičnije nego biti u vezi. Posvetiti se ozbiljnoj vezi iziskuje mnogo truda, i bitne su nam brojne karakteristike partnera.

Da li je iskren, veran, inteligentan, duhovit, kulturan, vaspitan i tako dalje. Sa druge strane, kad je u pitanju samo kombinaciju ili šemu za jedno veče, najbitnija je fizička privlačnost i seksualna energija koja postoji, ili ne postoji između dvoje.

Oboma je jasno zašto su tu, zbog pukog fizičkog zadovoljavanja, i ne očekuju da ih neko sasluša, ili bude rame za plakanje.

Kako žene, a kako muškarci biraju seksualne partnere

Za početak, veliki mit i zabluda koju bi trebalo razbiti jeste da žene nisu sposobne da imaju odnose sa muškarcem sa kojim nisu u vezi. Prema brojnim iskustvima, i žene su sasvim u stanju da praktikuju ovakvu vrstu odnosa, doduše, možda u nešto manjem broju nego muškarci, ali ipak jesu.

Nekada čak više nego pojedini muškarci. Ali to baš nije popularno iznositi, jer ma koliko su žene uspele da se probiju, i steknu jednaka prava i relativno isti tretman kao i muškarci u gotovo svim sferama, one koje su imale više od tri partnera su i dalje etiketirane kao „žene niskog morala“, „radodajke“ ili „previše slobodne“, dok se muškarcismatraju pravim pastuvima i ljubavnicima.

kako zene biraju muskarce
Većina žena, kada je u pitanju isključivo seksualni odnos, biraće one muškarce koji su im privlačni. To može, ali ne mora nužno da znači da on mora biti visok, lep, mišićav i prelepe frizure.

Potrebno je da muškarac ima „ono nešto“, da svojim gestovima, govorom tela i pričom da do znanja ženi da je spreman da preuzme kontrolu. Često su ti muškarci, oni za koje bi se na prvi pogled reklo, da i nisu neki lepotani niti naročito zgodni, jer imaju preveliki nos, ili su proćelavi ili već nešto što žensko oko primeti, ali imaju „žvaku“. Ali, nisu retke ni one koje padaju na mušku figuru, vretenaste mišiće i zelene oči.

Pored fizičkog izgleda, istraživanja su pokazala, da mnoge žene lakše stupaju u odnose sa muškarcima sa kojima su bile u vezi, ili sa nekim sa kime imaju emotivan odnos, da li prijateljski ili u vidu simpatije.
Sa muškarcima je, naravno ne svim, nešto jednostavnija situacija. Kada se radi isključivo o seksu, muškarci će tada najčešće ciljati devojke koje su lepe, ali još verovatnije one koje su zgodne.

U zavisnosti šta pojedinac smatra privlačnim i seksi, ta devojka će najverovatnije imati uzak struk, duge noge, velike grudi i zadnjicu. Ili makar neki od ovih atributa, u kombinaciji sa punim usnama i dugom kosom, ali i kratkom haljinom i visokim petama. Ali to ne bi trebalo da obeshrabri one devojke koje su šarmantne, duhovite i inteligentne. Nekima je to mnogo veći afrodizijak od preplanulog tena i gole kože.

Dužina ili obim penisa?

Kada je ova tema u pitanju, ono što daleko najviše interesuje, ili bolje reći brine muškarce, jeste da li je ženama zaista bitna prosečna veličina penisa? Istraživanje koje je rađeno na Univerzitetu u Kaliforniji, pokazalo je da kada su u pitanju kombinacije na jedno veče, ženama jeste bitna veličina penisa, ali ne toliko dužina, koliko obim.

kako muskarci biraju zene
Naime, istraživanje je uključilo oko četrdesetak žena, koje su trebale da rukuju i ocene modele penisa koji su napravljeni pomoću 3D štampača. Modeli su bili plave boje, i raznih veličina. Neki modeli su bili dugački oko deset centimetara i obima oko šest, dok su se drugi kretali i do 21 centimetar u dužinu i 17 u obimu. Ispitanice su imale za zadatak da se odluče za neki od modela za koje bi želele da poseduje njihov partner koga bi izabrale za jedno veče, i drugi model koji bi trebalo da poseduje neko sa kime bi bile u dugoj vezi.

Rezultati su pokazali da je većina žena odabrala one modele penisa koji su bili obima nešto većeg od prosečnog kada su u pitanju šeme za jedno veče, i modele koji su manjeg obima kada su u pitanju duže veze. Ono što je zanimljivo, da kada su oba slučaja u pitanju, modeli penisa koje su ove žene izabrale nisu se mnogo razlikovali u dužini. Većina je izabrala one koji su iznosili oko 16 centimetara u dužinu.

Razlog zašto žene više značaja pridaju obimu nego dužini jeste zbog toga što vagina ima mnogo nervnih završetaka koji su osetljivi na pritisak i rastezanje, a obim je taj koji stmuliše iste. Takođe, penis sa većim obimom ima tendenciju da približi klitoris vagini, što povećava šanse za doživljavanje orgazma. Sa druge strane, penisi koji su predugački mogu izazvati bolove tokom seksa.

prosize tablete za potenciju deluju
Prethodna istraživanja na temu veličine penisa, imala su nešto drugačije rezultate. Oko 60 odsto žene je tvrdilo da im veličina penisa nije mnogo važna. One koje su tvrdile da im dužina ipak igra veliku ulogu su one koje češće doživljavaju vaginalne orgazme, ne toliko stimulacijom klitorisa.

Takođe, istraživanja su pokazala da se i očekivanja razlikuju i u zavisnosti od konstitucije muškarca, ukoliko je muškarac krupan i visok, očekuje se veći penis. Problem sa ovim istraživanjima je bilo to što žene nisu imale mogućnost da fizički barataju modelima, već su se oslanjala na termine poput „mali“, „srednji“ ili „veliki“ koji mogu imati različita značenja za različite ljude.

U svakom slučaju, cena Pro Size tableta za potenciju je pristojna, te vaš penis može narasti pomoću prirodnih preparata.

Muškarci, ne brinite se!

Veoma zanimljiva činjenica koju je pokazalo ovo novo 3D istraživanje jeste ta da su žene sklone precenjivanju. Dakle, ženama je dato 30 sekundi da se pozabave ispitivanjem i posmatranjem modela koji su izabrale. Nakon toga, one se zamoljene da urade desetominutnu anketu, kako bi prošlo malo vremena, a nakon toga zadatak im je bio da izaberu svoj odabrani model iz korpe u kojoj su se nalazili svi modeli.

Ono što se pokazalo jeste da su žene mahom birale veće penise od onih koje su prvobitno odabrale. Vrlo ohrabrujući podatak za muškarce, stoga nema potrebe za brigom niti opterećivanjem veličinom. Žene su izgleda megalomani skloni preterivanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *