Produženje penisa

Veličina penisa je osetljivo pitanje za većinu muškaraca. Retki su oni koji – ako bi iskreno odgovorili – ne bi potvrdili da žele veći polni organ. U većini slučajeva kompleks zbog veličine penisa je umišljen i ne predstavlja realan problem, no postoje slučajevi gde bi zbog samopouzdanja ili boljeg zadovoljenja partnerke bilo poželjno povećati veličinu penisa.

Kako produžiti penis?

Zvanična hirurška procedura za povećanje dužine penisa zasniva se na zasecanju suspenzornog ligamenta što za rezultat daje duži penis u opuštenom stanju ali i izvesne estetske komplikacije kada je penis u erekciji.

Postoje i određene vežbe za povećanje penisa koje primenom mehaničke trakcije (istezanja) dovode delimično do istezanja pomenutog ligamenta, kao i remodelacije u tkivu polnog organa što može rezultirati vizuelno većim penisom kako u opuštenom tako i erektilnom stanju.

Vežbe za produženje penisa potrebno je disciplinovano, ali i oprezno sprovoditi tokom dužeg perioda vremena. Rezultati u povećanju sa primenom vežbi mogu se dodatno poboljšati i ubrzati upotrebom kapsula za povećanje penisa. Važno je odabrati proveren proizvod sa kvalitetnim biljnim sastojcima i povoljnim iskustvima korisnika. Jedan od takvih proizvoda su ProSize kapsule.

Koliko se može produžiti penis?

Zahvaljujući pojačanom dotoku krvi do penisa tokom seksualnog uzbuđenja, do koga dolazi sa upotrebom kapsula za povećanje penisa, već nakon nekoliko dana dolazi do vizuelnog povećanja veličine penisa u erekciji. Ukoliko se kapsule dovoljno dugo koriste, ovaj pojačan pritisak krvi u penisu dodatno širi sunđerasto tkivo i omogućava  tokom vremena da polni organ može primiti još više krvi čime on dodatno dobija na veličini. Ovakva povećanja u obimu su prema raspoloživim podacima do 20% u odnosu na prethodnu veličinu.

Cilj vežbi za produženje penisa jeste na prvom mestu istezanje suspenzornog ligamenta čime se dobija na dužini polnog organa u opuštenom stanju, ali i u erekciji. Pored toga, tzv. vežbe “muženja” dodatno stimulišu povećanje kapaciteta sunđerastog tkiva u penisu čime se olakšava ispoljavanje efekata kapsula. U praksi se pokazalo da su povećanja u dužini ostvarena na ovakav način do 30% u odnosu na prethodnu veličinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *