povećanje penisa i grudi

Seksualna želja i kako je povećati

Seksualni nagon poseduje svako, nalik na instinkt, reaguje na određene podsticaje i stimulanse. Kada smo mladi, tih nadražaja je mnogo više, i okidač može biti gotovo svaka situacija koja se može zamisliti kao iole perverzna.

Međutim, sa gomilanjem godina, stresa, briga i obaveza, seksualna želja često zna da zataji. Nagon se polako gubi, sve je manje seksualnih odnosa, a frustracije rastu. Kao i ishrana, fizička aktivnost i dovoljno sna, seks je takođe bitan za naše zdravlje i vitalnost, te se ne bi smeo zanemarivati i stavljati u drugi, treći ili peti plan. Ukoliko i dođe do monotonije i inertnosti, ne bi trebalo paničiti, može se desiti, i verovatno se dešava svakome, jer postoje brojni načini da povratite svoj libido i to vrlo jednostavno i ekspresno.

Vratite vatromet u svoj seksualni život

Suočeni sa zatišjem u spavaćoj sobi, mnogi parovi nailaze na nezadovoljstvo i nesklad u vezi. Ne samo parovi, već i individue, muškarci i žene koji su imali zdrav seksualni život, a onda odjednom, naišli na zid. Evo nekoliko saveta koji će povratiti stari žer. Potrebno je samo malo mašte i nekoliko pravih preparata.

Dobar pornić, igračke, kostimi i seksi donji veš dobar su početak da začinite situaciju. Efekti će biti još bolji ako uz sve to ukombinujete i dobar preparat kao afrodizijak.

Uvek je dobro malo promeniti scenario, pomaže u zagrevanju stvari, a ne iziskuje previše truda. Dakle, izađite iz spavaće sobe, vaša kuća ili stan ima i druga mesta koja mogu biti moćan prostor za seks. Kao na primer kuhinja ili kupatilo. Kuhinjski elementi mogu biti dobar oslonac za raznorazne poze, kao i kupatilska kada, ili tuš kabina. Voda i tuš mogu doći kao zgodan alat za postizanje željenih efekata. A ukoliko ste avanturistički nastrojeni, možete izaći i izvan okvira vašeg doma. Otvoren prostor može pokrenuti lavinu u vama, kao i lift, za koji mnogi smatraju da je sjajno mesto za seks na brzaka, naročito ako u njemu postoje ogledala sa svih strana. Dopustite svojim fantazijama da izađu napolje, i sigurno se nećete pokajati. A celu priču još podmažite nekim afrodizijakom koji se može naći u raznim preparatima za povećanje seksualne želje, i rezultati sigurno neće izostati. Potrebno je da potražite preparat koji u sebi sadrži ekstrakte prirodnih afrodizijaka kao što je na primer Žen-Šen.Koren ove biljke sadrži ginsenosid, koji deluje tako što oslobađa testosteron, time povećavajući seksualni nagon, ali i potenciju. Ovaj prirodni afrodizijak blagotvorno deluje na povećanje libida kod muškaraca, ali i kod žena.

Pored eksperimentisanja sa novim pozama, čitavu stvar ne bi bilo loše započeti nekim seksi kostimom i malim igranjem uloga. Iznenadite partnera kao autoritativna policajka, čedna medicinska sestra ili neka od njegovih omiljenih heroina. Vaša spremnost da pokažete svoju divlju stranu, sigurno će pokrenuti razne reakcije kod partnera. Perike su takođe dobar aksesoar kada su ovakve situacije u pitanju. Želja da vodi ljubav sa atraktivnom plavušom, vatrenom brinetom ili rasnom crnkom ne mora više biti samo fantazija. Čipkani kombinezoni mogu biti dobra zamena za kostim, naročito za ljubitelje pripijenih korseta. Kapsule koje sadrže koncentrat Muira Puama drveta mogle bi stvar učiniti još boljom. Ne samo da popravlja celokupno raspoloženje, ovo drvo, zvano „drvo potencije“, jača seksualnu energiju i nagon. Vaš libido će uz pomoć ove kapsule doživeti preporod.

Ukoliko ste od onih za malo ozbiljniju akciju, skloni fetišizmu i igricama, seks igračke su pravo rešenje. Seksi šopovi sada nude pregršt igračaka, pomagala, donjeg veša i sve što vaša mašta može da projektuje. Od raznih vibratora, analnih stimulatora, „strap on-a“, preko vakuum pumpi, erotskih setova, do lutki na naduvavanje i bičeva, vezova i lisica za one koji su skloniji sado-mazo eksperimentima. Kombinacijom ovih igračaka i pomagala možete začiniti svoj seksualni život, uneti razne inovacije, i na taj način povećati svoj nagon i seksualnu energiju. Ako, kojim slučajem, niste sigurni da će to dati željene rezultate, najbolje je da se oslonite na nešto pouzdano, poput vrlo snažnih stimulatora. Katuaba je jedan od njih. Kora ovog drveta vekovima je poznata kao snažan afrodizijak koji na vaš organizam ima nekoliko dejstava. Katuaba jača nervni sistem, snažno deluje na seksualni nagon i povećava želju i energiju. Još jedno dejstvo ovog čudotvornog drveta jeste što produžava erekciju, što može doći kao jako korisno naročito kada se upustite u akciju sa igračkama, biće vam potrebna sva snaga i izdržljivost. Ekstrakt ove biljke može se naći u nekoliko vrhunskih preparata za potenciju i povećanje seksualne želje.

Održavanje linije, i tela zategnutim takođe su važan deo seksualnog života. Pored toga što će nas održavanje našeg tela i organizma vitalnim i gipkim učiniti da se osećamo bolje, takođe ćemo i izgledati privlačnije, sebi pa tako i drugima. Ovo važi jednako i za žene i muškarce. Ponekad su samo male promene, poput frizure, šminke ili garderobe dovoljne da probude maštu i želju našeg seksualnog partnera. Žene doduše raspolažu sa više atributa i sredstava, kao što su provokativna odeća, seksi štikle i zavodljiva šminka. Ali i razni aksesoari za telo kao pirsing ili tetovaža mogu biti moćno oružje za podsticanje erotskog doživljaja i seksualne stimulacije. Pre nego što oduševite partnera svojim novim imidžom, možda biste mogli i da ga počastite nekom čarobnom pilulom, kako biste osigurali i zagarantovali pravo oduševljenje. Ekstrakt epimediuma, učiniće vas i vašeg partnera pravim razuzdanim čigrama, jer se ova biljka još u narodu zove i „horny goat weed“. Pored toga što će libido strahovito porasti i osećaćete se puni energije, epimedium će opustiti vaše mišiće i omogućiti orgazam velikog intenziteta.

Senzualne masaže takođe mogu biti dobra predigra i ukoliko fokus prebaci na određene tačke, može doći do prave erupcije. Razna eterična ulja mogu još više poboljšati efekat. A ako ste pravi egzibicionista, masaža ne mora isključivo biti jedan na jedan, ona može uključivati još nekoliko aktera, u zavnisnosti od ličnih preferencija. To može biti i trojka, ukoliko ste spremni na takav poduhvat, ili samo dobra vežba za podizanje nagona.

Kombinovanjem fantazija, igrica i raznih spravica, sa kapsulama koje sadrže barem jedan, a još bolje nekoliko afrodizijaka koji čine čuda sa seksualnim nabojem, monotonija i frustracije uzrokovane problemima sa istim, biće prošlost. Najbolja vest je što su ovakve pilule lako dostupne, i možete ih imati kada god poželite, bez straha od nuspojava i komplikacija, jer su većinom izrađene od najkvalitetnijih sirovina, zadovoljavajući tako svetske standarde.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *