merenje velicine penisa

Povećajte penis na prirodan način

Za većinu muškarca, veličina penisa je večita tema. Mnogi od njih često su nezadovoljni dužinom, ali neretko i debljinom svog polnog organa.

Iako, prema svetskim istraživanjima prosečna dužina penisa iznosi oko četrnaest centimetara, veliki broj muškaraca će to smatrati malim, penisom ispod proseka. Podrazumeva se naravno, da postoje i oni koji su zadovoljni onim čime raspolažu, ili se vode politikom da je bitnije šta znaju sa njim da urade. Ali, za one koje nisu obdareni, na svu sreću postoji rešenje. Zapravo nekoliko rešenja.

Na koje sve načine je moguće povećati penis?

Povećanje penisa moguće je postići na nekoliko načina. U zavisnosti od toga koji se rezultat želi ostvariti, trajni ili trenutni, razlikovaće se i načini za postizanje istog. Pre svega, postoje određene vežbe koje pomažu povećanju penisa, podebljanju penisa i produživanju penisa, zatim tu su razni preparati i pilule, naprave različitih vrsta, poput pumpica, ali i hirurške intervencije.

Tablete za povećanje penisa

Najefikasniji i najbezolniji način za povećanje penisa su svakako pilule. Razvoj tehnologije omogućio je da danas pilule i tablete za povećanje penisa i kapsule kojima se postiže trajan rast polnog organa budu na prirodnoj bazi i sastavljene od najkvalitenijih ekstrakata biljaka.

Sa ProSize tabletama koje su 100% prirodnog sastava je moguće povećati penis na prirodan način. Uglavnom funkcionišu na principu stimulisanja i poboljšavanja miko-cirkulacije i ubrzavanju i pojačavanju dotoka krvi do penisa. One pored trajnog rasta veličine penisa, poboljšavaju seksualnu želju i energiju, potenciju, pružaju dužu erekciju ali poboljšavaju i količinu ejakulata.

Veliki broj pilula pruža trajni rast penisa do čak pet centimetara, čak i povećanje obima do dva centimetra. Uspeh kod partnera, povećanje samopouzdanja ali i povećanje polnog organa su garantovani. Za još bolje rezultate, pored uzimanja pilula savetuje se i vežbanje.

Vežbe za povećanje penisa

Ukoliko se muškarac opredeli da poveća svoj penis pomoću vežbi trebalo bi da zna nekoliko stvari.
Vežbe za povećanje penisa se oslanjaju na prirodnu sposobnost tela da se prilagođava spoljašnjim uticajima. One bi trebalo da budu dozirane i rađene kontinuirano zarad ostvarenja najboljih rezultata. Muškarci bi takođe trebalo da znaju da moraju biti strpljivi, jer se povećanje polnog organa neće dogoditi preko noći, ali ukoliko se vežbe pravilno i disciplinovano rade, rezultati neće izostati. Što je najvažnije, one su jednostavne i sigurne po zdravlje.

Kao i pred svaki sport, pa tako i pred vežbe za povećanje penisa važno je zagrevanje. Zagrevanje penisa se ostvaruje tako što se peškir, koje je pre toga natopljen toplom vodom i oceđen, omota oko penisa i tako drži od tri do pet minuta. Time se postiže zagrevanje, ali i zagrevanje u bukvalnom smislu čime se pojačava prokrvljenost penisa.

Nakon zagrevanja može se početi sa vežbanjem, koje može biti za povećanje penisa, dužinu, kao i za povećanje obima.

povecanje penisa prirodnim putem

Vežbe: Povećanja dužine penisa

Kada je reč o vežbama za povećanje dužine penisa, postoje dve vrste, a to su – višesmerno istezanje i kružno istezanje. Vežbe se rade tako što se penis uhvati sa dva prsta odmah ispod glavića i isteže prema napred, zadržavajući ga u toj pozi četiri, pet sekundi. Zatim se istezanje ponavlja, ali sada u desnu stranu, zatim u levu, kao i prema dole, zadržavajući ga tako isti broj sekundi kao i prvi put.

Kod kružnog istezanja je postupak isti, s tim da se penis rotira u smeru kazaljke, ili pak suprotno, takođe ne duže od pet sekundi. Nakon toga se prave kratke pauze, a postupak se ponavlja oko dvadeset puta. Ono o čemu se mora voditi računa jeste da je penis u opuštenom stanju pri ovim vežbama, a pri svakom osećaju neprijatnosti ili bola bi trebalo smanjiti silu, ili prestati sa vežbama.

Vežbe: Povećanja debljine penisa

Ukoliko se želi postići povećanje obima ili debljine penisa, tu takođe postoje dve tehnike, to su takozvano „muženje“ i „muženje“ uz zadržavanje.

Kod ovih vežbi potrebno je masirati penis dok ne dostigne ne punu, ali oko sedamdeset odsto erekcije. Vežbe će biti lakše ukoliko se koristi neki lubrikant, ili dečije ulje. Vežbe se rade tako što se jednom rukom obuhvati koren penisa, tako da se oko njega napravi obruč. Drugom rukom bi trebalo pridržavati kožu penisa u predelu pubične kosti i polako vući prema dole, odnosno prema glaviću.

Kada se dođe do glavića drugom rukom se formira obruč i kreće prema dole, istovremeno premeštajući prvu ruku ka pubičnoj kosti kako bi pridržavala kožu penisa. Proces izgleda kao muženje, otuda i naziv. Vežbu bi trebalo ponavljati, laganim pokretima oko pet minuta.

Kod druge vrste vežbe, kod „muženja“ sa zadržavanjem, proces je isti, s tim što se obruč koji se napravi rukom koja se nalazi oko glavića, odnosno malo ispod njega, zadrži oko pet sekundi.

Ukoliko se na penisu pojave ispucali kapilari, modrice, plikovi ili žuljevi, najverovatnije je da vežbe nisu rađene pravilno i da se primenjuje prevelika sila. Vežbe bi trebalo raditi pažljivo uz neizostavan postupak zagrevanja pre i posle vežbanja.

Naručivanjem ProSize tableta za povećanje penisa dobijate besplatnu knjižicu o vežbama za povećanje penisa!

prosize narucivanje

Naprave za povećanje penisa

Najučestalije sprave za povećanje penisa jesu pumpice i tegovi za istezanje. Pumpa je cilindrična i funkcioniše tako što se navuče na penis, i pumpa,kako bi se isisao vazduh, stvarajući tako vakuum oko penisa, i pumpajući krv u njega.

Da bi penis ostao uspravan i „napumpan“, potrebno je stegnuti uskim prstenom oko korena penisa kako se krv ne bi vratila u telo. Prsten je obično gumeni, i on se stavlja na otvor pumpe. Međutim, ovo daje samo kratkotrajni efekat povećanja. A držanje penisa u ovom stanju duže oddvadeset ili trideset minuta može izazvati oštećenja.

Istezanje tegovima se radi tako što se oni nose na opuštenom penisu, ili čak na testisima. Ali ova vrsta vežbanja zahteva veliku predanost, jer iziskuje nošenje tegova preko pet sati dnevno, i tako šest meseci.

Povećanje penisa hirurškim putem

Hirurški zahtev će se razlikovati u zavisnosti od toga da li muškarci žele da povećaju ili prošire penis. Ukoliko žele da ga produže, ovaj zahtev, najčešće podrazumeva rezanje ligamenta koji povezuje penis sa karlicom. To su takozvani viseći ligamenti, koji zapravo kriju jedan deo penisa unutar tela.

Tako da, sečenjem ligamenata oni se opuštaju i veći deo penisa postaje vidljiv spolja. Ustvari, sakriveno postaje vidljivo, bez umetanja nekog dodatnog materijala. Kako bi se izbeglo ponovno zatezanje ligamenata, nakon operacije se savetuje nošenje tegova ili istezanje penisa posebnim napravama svakodnevno, proseku oko šest meseci.

Širenje penisa se može postići pomoću nekoliko tehnika. Može se koristiti salo, odnosno mast iz drugih delova tela, međutim kod nepravilne apsorpcije, penis može izgledati naborano i izbrazdano.

Takođe se mogu korisiti i silikon, pa se smatra da ova operacija može biti uobičajena kao ugradnja silikona u grudi, kao i presađivanje tkiva kao kod mnogih rekonstruktivnih operacija koje daju zadovoljavajuće rezultate.

Muškarci koji su uporni i istrajni, opredeliće se uglavnom za pilule ili za vežbe, koje iziskuju vreme i strpljenje, ali su delotvorne. Uz pomoć naprava, poput pumpica, efekti su brzo vidljivi, ali i katkotrajni. Hirurške intervencije biraće oni koji igraju na sigurno, ali i pomalo bolno, s tim da su suočeni sa činjenicom da to povećanje ne može biti enormno, već do tri, četiri centimetra.

Pored ovih načina, tu su i pilule, koje, ukoliko se pravilno koriste, uz konsultovanje lekara, kao i proveru sastojaka određenog preparata, daju odlične i dugotrajne rezultate, i to bezbolno.

Da li ste neki od metoda do sada isprobali? Koja metoda je za vas najbolje funkcionisala?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *