Muška opsednutost veličinom penisa

Kada se u novinskom članku, blogu, ili na društvenim mrežama pojavi reč „veličina“, ili još bolje u kombinaciji sa rečju opsednutost, većina će prvo, budimo realni, pomisliti na šta drugo, nego na penis.

I verovatno neće pogrešiti što im je to prvo palo na pamet, s obzirom na to da muška opsesija veličinom penisa datira verovatno još iz kamenog doba gde pećinski čovek vuče toljagu kao odraz svoje muškosti.

Međutim problem veličine penisa, od kamenog, preko retro do metro muškarca, nije se zaustavio na tome, već je evoluirao u problem sa veličinom generalno. Da li je u pitanju njihov „vršnjak“, biceps, triceps, automobil, pa i novčanik,moderna parola postala je – što veće, to bolje!

Apolon vs obični čovek

Otkud ekspanzija svih tih nabildovanih muškaraca? Odgovor na ovo pitanje leži verovatno u dalekoj prošlosti, u antičkoj kulturi i tadašnjem idealu lepote.

Sva ta bogovski izvajana tela naterala su današnjeg muškarca da se okrene vajanju samog sebe. Medijska pažnja koja se posvećuje poznatim ličnostima, i njihovim životima, od toga šta jedu za doručak do toga koliko sati provode vežbajući, nije pomogla u smanjivanju ove opsesije, naprotiv, dala je potpuni amin u kreiranju savremenog Apolona.

Glorifikacija teretane je takođe dala svoj doprinos, dobivši status hrama gde „six pack“ prosto postaje „must have“ ove sezone. Nešto kao teksas košulje.

Bilo je u toj Grčkoj i mudrih ljudi, ali izgleda da je lakše dizati teg nego knjigu, valjda je to nešto do oblika, ko će ga znati. Uostalom, u biblioteci nema onih pokretnih traka koje omogućavaju kretanje pa i trčanje u mestu dok ide najnoviji hit Pitbula i Dženifer Lopez. Misterija će ostati da li je onaj koji je to izmislio dizao tegove ili kakvo pitko štivo.

To nije ni važno, svakako bolje zvuči pitanje koliko dižeš iz benča nego koliko si knjiga pročitao? Silikonske dame kojima ovi momci nastoje da pariraju sigurno više zanima ovo prvo pitanje. I naravno, šta simbolizuje onaj zmaj na savršeno mišićavim leđima, i krst na bicepsu koji je blago izobličen i reljefast od silnih vena koje su poiskakale.

Kada silikon ženama može da podari besprekorno poprsje, zašto se muškarci ne bi blagosiljali sa malo gejnera, kreatina i steroida i imali grudi kao kamen i savršen dekolte. Šteta da novac koji su potrošili na depilaciju i solarijum propadne, a toliko su uštedeli hraneći se kao Tadija, „znači mleko, znači plazma“.Možda ne mogu da prislone ruke uz telo, ili njima zatapšu iznad glave, ali su sposobni da drže volan najnovijeg „BMW“-a.

Dubok džep i debeo novčanik

Još jedna veličina koja muči današnjeg Apolona jeste veličina novčanika. Nakon što je postao hodajući podsetnik koji sve to mišići postoje u telu, valjalo bi napumpati i novčanik.

Piće u klubovima i splavovima se neće platiti samo, a ni piće prelepih devojaka koje čekaju da budu impresionirane izdašnošću mišića a i novčanika vlasnika.

Koji je to posao koji omogućava ovim muškarcima da svoje telo dovode do perfekcionizma, budu uvek sveže izdebilirain i da uz to imaju taj divni, preplanuli ten je i dalje nepoznanica. Naročito u perspektivnim državama.

Ali je svakako posao koji im dozvoljava da mnogo vremena provode ispijajući kafe, koktele, ili šta je već u trendu, dok ni vozni park ne manjka.

Zvuči kao kliše, ali uvek je to neki „Audi“, „BMW“ ili „VW“ sa unikatnim tablicama, poput „DAĆE BOG“. Ali valjda u „Yugo“ ne može da stane tolika mišićna masa, i još veći ego, slaba karoserija.

Svi ti Kristijani

Možda to i nije tako nemoguće, imati vremena posvetiti se svom telu, a ujedno imati i novca.

Dnevna štampa, emisije, fejsbuk, tviter, sve je puno informacija o fudbalerima i poznatim ličnostima. U poznate ličnosti spadaju Kristijano Ronaldo ali i Kristijan(o) Golubović, ikona mišića i tetovaže.

Doduše, zašto i ne spojiti lepo i korisno. Ne može se postati fudbaler bez talenta, to je tačno, ali zar opis posla nije sjajan? Uključuje sve ono čemu današnji muškarac teži a još se i plaća.

Tako mladi fudbaler može i dalje da nastavi da razvija svoje mišiće do one mere da mu i sam Kristijano (ili prvi ili drugi) zavidi, i za to bude nagrađen sumom koja na godišnjem nivou iznosi više nego što će onaj, gore pomenuti obični čovek, najverovatnije zaraditi za čitav radni vek, i sebi obezbediti ogroman automobil čiju će boju upariti sa lakom za nokte svoje nove devojke.

Kristijan Troj, neprikosnoveni zavodnik, sa božanstvenim telom i Lamborginijem, moćni lik nekad popularne serije „Reži me“ i uzor mnogih, sada izgleda smešno što je toliko napora uložio da postane plastični hirurg da bi imao sve.

Davno je bila 2003. godina, moderni „Kristijan“ je od tada mnogo napredovao. Progres je vidljiv, svuda i svakodnevno. Troj bi da je znao, sigurno izabrao drugu profesiju.
Čini se da je ovim rešen problem svih veličina i opsesija muškaraca njima. Ili ne svih.

Ultimativna veličina, „hajde da ga merimo“

Opsednutost muškaraca veličinom, ili bolje reći veličinama, ne završava se na veličini mišića, automobila ili novčanika. Naprotiv, kada je veličina u pitanju, najbitnija od svih je veličina njihovog penisa.

Vrlo je moguće da sve to počinje još od malih nogu, kada dečaci posebno zanimljivimnalaze igranje sa svojim polnim organom. Kada malo odrastu to igranje uključuje i lenjir, i ono čuveno „hajde da ga merimo“. Iako je studija koja je rađena na preko hiljadu muškaraca pokazala da prosečna dužina penisa iznosi između četrnaest i petnaest centimetara, mnogi muškarci ne priznaju ništa ispod osamnaest pa i dvadeset centimetara, sve ispod toga se smatra čak i sramotnim.

A kako i ne bi? Prvi susreti gotovo svih dečaka sa seksualnim odnosima kreće sa porno filmovima u kojima glavni akteri raspolažu sa prilično zavidnom alatkom, što neretko izaziva kompleks od sopstvenog penisa. Svesni da je to verovatno samo prividno, mnogi se ne zadovoljavaju onim da veličina nije bitna, nego tehnika.

Upravo ta bojazan da su ispod proseka je uzrok i pokretač velike nervoze i nesigurnosti u krevetu. Pošto istraživanja koja su za ispitanike uzimala žene, koje su tvrdile da veće nije uvek bolje, nisu dovoljna da ih ubede da zaista nema potrebe za tolikom halabukom oko veličine, oni su se okrenuli onim nalazima koji tvrde da je zapravo obim ključan u zadovoljavanju žena.

Na svu sreću, i za ovaj problem postoji rešenje. I to bezbolno. Muškarci koji su nezadovoljni veličinom svog penisa, mogu da odahnu i da zaborave na bolne operacije i pumpe, jer postoje prirodni načini za povećavanje penisa.

To je ostvarivo uz pomoć pilula poput ProSize, koje pružaju mogućnost trajnog povećanja penisa. Jedina nedoumica koja ostaje jeste da li to znaju Južnokorejci, koji prema svetskoj mapi spadaju u one sa najmanjim polnim organom, čija dužina iznosi nešto malo preko devet centimetara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *